• Hverdage fra 9:00 til 16:00
CodingGroup

Kontakt os

Tlf: +45 71 99 54 57
M: inquiries@codinggroup.dk

Besøg vores kontor

Posthaven 17 B, st. th.
8500, Grenaa

blog article

Windows, linux, mail vi har det

CodingGroup har ikke nogen forkærlighed hvad angår windows eller linux hosting. Derimod bruger vi den bedste platform til den respektive applikation, hvilket sikre dig en optimal løsning som ikke både er sikker men også fremtidssikret. Dette betyder at CodingGroup i samarbejde med HostingGroup (dattervirksomhed) har en masse servere tilrådeighed, som er placeret i et dansk datacenter, med et professionel miljø for servere. Dette sikre os at vi kan leverer en klippestabil forbindelse til vores servere, som er lynhurtig med peering til flere lande for at optimerer hertil også.
Vi skræddersyer hostingløsningerne til applikationerne hvilket vi har oplevet giver det bedste resultat både administrativt, såvel som for brugeren som tilgår systemet.
Såfremt du er ude efter almindelig hosting til en hjemmeside, kan du drage fordel af vores datterselskab HostingGroup hvor du kan købe webhosting til lukrative priser.

Pssst - Vil du have vores nyhedsbrev?

logo

CodingGroup IVS.
Posthaven 17 B, st. th.
8500, Grenaa, Danmark
VAT: DK-38157558

Kontaktoplysninger

T: +45 71 99 54 57
M: inquiries@codinggroup.dk Skype: M.Edelskjold

Uforpligtende møde

Vi går efter princippet at begge partner skal passe sammen, derfor tager vi gerne et uforpligtende møde med dig, for vi begge kan se om vi har den rette kemi.

Copyright © CodingGroup IVS