• Hverdage fra 9:00 til 16:00
CodingGroup

Kontakt os

Tlf: +45 71 99 54 57
M: inquiries@codinggroup.dk

Besøg vores kontor

Posthaven 17 B, st. th.
8500, Grenaa

Om CodingGroup

Tilbage i 2013 mødtes 3 universitets studerende hinanden, som alle har en interesse for programmering og projektplanlægning. Efter flere semestre på universitet blev den samme idé nævnt igen og igen, og det blev efterhånden mere end bare en idé. En vision om at være en af de førende udviklingsbureauer med henblik på mellem- og store projekter. En ting som vi alle var 100% enige om, var at virksomheden skulle være gennemsigtig, og man som kunde let skulle kunne følge med i udviklingen af ens projekt uden at en projektleder skulle bruge en masse tid som ville være dyrt for kunden i sidste ende.
Derfor benytter vi de nyeste teknologier samt udviklingsmetoder, som er blevet undervist igennem universitet.
CodingGroup består af 1/3 del teknisk snilde, 1/3 del nyskabelse og 1/3 del kærlighed til programmering. Vi elsker vores virksomhed, og for os er det ikke bare hvilken som helst virksomhed, det er mere en passion som vi står op til hver dag, og udlever hver eneste dag, til vi ellers går i seng.
Bag facaden er CodingGroup en flok nørder, som sidder på vores kontor som faktisk er placeret i en kælder (vi opfylder alle stereotyper), som drikker en frygtelig mængde cola, kaffe og ikke mindst energi drik.

Lyder vi ikke som det klassiske udviklingsbureau?
Vi er ikke som andre, vi sender nemlig ikke arbejdet ud af Danmark. Vi tror på dansk kvalitet og at det i sidste ende godt kan betale sig, at bruge danske leverandører som har udviklingsmetoderne på det rene.
Vi tror på ærlighed, gennemsigtighed og gensidig respekt, hvilket vi også går efter internt i virksomheden. Derfor kan du være sikker på at hvis vi siger at det tager 20 timer at udvikle en del af et system, så er det et kvalificeret bud som er kommet fra en udvikler og ikke en salgsperson. Derfor håber vi på at vi sammen kan opbygge det stærkeste kunde-leverandør forhold til mange fremadrettet projekter.

Roadmap

2014 Nov

HostingGroup stiftes

Firmaet blev stiftet, og vi åbner vores første afdeling i Aalborg

2016 Juli

Texces ApS

HostingGroup første softwarekunde, som var Texces ApS

2016 Nov

Rebrading til CodingGroup

Eftersom der blev udviklet en del programmer/Apps i HostingGroup valgte vi at splitte det op, for at have et bedre fokusområde

2016 Nov

ShareOne ApS

CodingGroup modtager deres første ordre efter rebrandingen som er ShareOne ApS

2017 Jan

Driften af kunder fra Waazaji Digital overtages

Efter tæt samarbejde med Waazaji Digital, overtager CodingGroup driften af kunder herfra

Pssst - Vil du have vores nyhedsbrev?

logo

CodingGroup IVS.
Posthaven 17 B, st. th.
8500, Grenaa, Danmark
VAT: DK-38157558

Kontaktoplysninger

T: +45 71 99 54 57
M: inquiries@codinggroup.dk Skype: M.Edelskjold

Uforpligtende møde

Vi går efter princippet at begge partner skal passe sammen, derfor tager vi gerne et uforpligtende møde med dig, for vi begge kan se om vi har den rette kemi.

Copyright © CodingGroup IVS