• Hverdage fra 9:00 til 16:00
CodingGroup

Kontakt os

Tlf: +45 71 99 54 57
M: inquiries@codinggroup.dk

Besøg vores kontor

Posthaven 17 B, st. th.
8500, Grenaa

Udvikling med 7 faseforløb

Nedenfor kan du læse om et alment udviklingsforløb, dette er dog ikke altid uniformt og for det meste bliver det tilpasset til hvert eneste projekt.


1

Kundesamtale

Vi indleder projektet med at tage et møde sammen, hvor vi tager vores projektleder med, samt vores programmør. Her på mødet skal vi høre mere om projektet, samt hvad det skal kunne.

2

Kravspecifikation

I perspektivering fra det indledende kundemøde, dannes der i dette segment en kravspecifikation, til hvad projektet skal understøtte. Efter kravspecifikationen er udformet fra CodingGroups side, vil den blive gennemgået med kunden, hvorefter vi ser om vi eventuelt skulle have misforstået, glemt eller overset noget essentielt som skal med i projektet.
Til sidst underskrives kravspecifikationen samt en projektkontrakt, hvoraf vi bekræfter at have en aftale, samt en eventuel fast-pris eller timepris.

3

Sprint-planlægning

Efter kravspecifikationen er fuldendt, bliver projektet opdelt i sprints (dele), hvor der bliver sat datoer på samt hvilke elementer der skal være færdig på daværende tidspunkt.

4

Udvikling

I denne fase påbegyndes udviklingen af selve projektet.

5

Sprint-retrospective

Her vil CodingGroup efter det pågældende sprint er færdig, gennemgå hvad der gik godt, og mindre godt i Sprintet. Det er også her, hvor man tager problemer op, som er kommet i løbet af sprintet, som eventuelt skal snakkes med kunden om.

6

Testing

I testfasen bliver der testet på applikationen, hvor ethvert handlingsmønster bliver afprøvet. I de fleste tilfælde inkluderes kunden i denne del, såfremt de ønsker dette, for at se om alt også er som kunden ønsker det.

7

Udgivelse

Sidst men ikke mindst udgives projektet og rettighederne overdrages til kunden.

Pssst - Vil du have vores nyhedsbrev?

logo

CodingGroup IVS.
Posthaven 17 B, st. th.
8500, Grenaa, Danmark
VAT: DK-38157558

Kontaktoplysninger

T: +45 71 99 54 57
M: inquiries@codinggroup.dk Skype: M.Edelskjold

Uforpligtende møde

Vi går efter princippet at begge partner skal passe sammen, derfor tager vi gerne et uforpligtende møde med dig, for vi begge kan se om vi har den rette kemi.

Copyright © CodingGroup IVS